CHOCOLATE DRUPS.

Want chocolade maakt gelukkig.

FRESCO QUALITY CHOCOLATES, DE BESTE KWALITEIT TEGEN EEN EERLIJKE PRIJS.

Chocolade, een favoriet voor veel mensen. Door onze liefde voor patisserie en ijs komen we dagelijks in contact met het geliefde product chocolade. Door de juiste contacten is het voor ons mogelijk geworden gevoel en passie samen te smelten tot onze zoete dromen, Fresco Quality Chocolates.

De specialisten van Fresco Quality Chocolates nemen alleen met de beste ingrediënten genoegen. Ons geheime recept wordt geproduceerd in België, het land van de chocolade. Niet alleen kijken wij zeer kritisch naar onze ingrediënten, maar ook de juiste vloeibaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom lenen onze chocolade drups zich uitstekend voor het gebruik in chocoladefontein en voor het verwerken in patisserie of desserts.

Melk

Ontdek de heerlijke volle smaak van hoogwaardige kwaliteit melkchocolade. Wij zoeken al onze ingrediënten zorgvuldig uit, en dat proeft u! Onze producten hebben een fijne vloeibaarheid en daarom zijn deze uitermate geschikt als smeltchocolade voor het gebruik in uw chocolade fontein of voor het bereiden van heerlijke desserts en patisserie!

Puur

Puur en krachtig, dat is de smaak van onze pure chocolade drups, zonder dat deze een bittere nasmaak heeft! Onze chocolades bevatten veel cacaoboter wat er voor zorgt dat deze mooi smelt. Dit geeft een mooi resultaat in de chocoladefontein en is prettig in gebruik voor het creëren van desserts en patisserie.

Wit

Zacht en romig, zoals de smaak van witte chocolade hoort te zijn. Dit heerlijke product mag natuurlijk niet in ons assortiment ontbreken. Vul ook uw assortiment aan met deze favoriet onder de chocolade. Ook deze chocolade drups zijn uitstekend te gebruiken als smeltchocolade voor patisserie, desserts en chocolade fonteinen.

ONZE
LIEFDE.

voor chocolade

HEEFT U VRAGEN?

Ons team staat graag voor u klaar!