MINI
PATISSERIE
.

Fresco, dè horeca groothandel in betaalbare mini patisserie.

FLEXIBILITEIT VAN DE LOKALE PATISSIER.

Citroen Muffin Patisserie Horeca Fresco
Aardbei plaatgebak Patisserie Fresco Horecaleverancier
Amaretto mousse horeca Fresco

Muffins

Onze heerlijke mini muffins zijn een verrijking voor uw assortiment. Deze klassieke lekkernij is beschikbaar in verschillende smaken en zijn ook heerlijk wanneer u ze, voor het serveren, even in de oven opwarmt. Ook ideaal voor een high tea!

Plaatgebak

Voor horeca hebben wij diverse soorten plaatgebak in ons assortiment, bijvoorbeeld ons luxe plaatgebak, cake zoals red velvet of het kleurrijke mini gebak. Het zorgt op uw dessertbuffet voor een mooi kleurenpalet of is gewoon lekker voor bij de koffie.

Mousse

Lekker luchtig en vol van smaak, maak kennis met ons ruime assortiment mousses. Naast het feit dat ze heerlijk smaken zijn ze ook nog eens een lust voor het oog. Al onze mousses zijn afgewerkt met een vrolijke topping die perfect aansluit op de smaak.

Brownies

Brownies, bij iedereen bekend! Deze producten kunnen uiteraard niet in ons assortiment ontbreken. Naast de standaard brownie ziet u ook heerlijke varianten als de blondie, caramelito of de roze Ruby brownie gemaakt van echt Ruby chocolade.

FRESCO ALS GROOTHANDEL IN MINI PATISSERIE.

Al vele restaurants, hotels en andere horecagelegenheden hebben Fresco verkozen tot hun leverancier van mini patisserie. Dit doen ze om de volgende redenen:

Prijs
kwaliteit

Fresco zorgt ervoor dat al onze patisserie producten hoog zijn van kwaliteit, vol van smaak en bovendien scherp geprijsd. De prijs-kwaliteitverhouding die Fresco hanteert zal u en uw bedrijf enorm aanspreken. Laat uw gasten genieten van ons ruime assortiment patisserie.

Diverse
formaten

Naast onze standaard maten zijn diverse patisserie te verkrijgen in verschillende formaten. Heeft u een speciale gelegenheid of gewoon een speciale wens? Laat het ons dan weten! Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en wellicht kunnen wij wat voor u betekenen.

Private
label

Onze producten met uw label? Dat kan bij Fresco. Wij bieden u diverse mogelijkheden voor het ontwikkelen van private label producten. Onze mini patisserie kunnen wij voor u ontwikkelen van klein- tot grootverpakking, onderscheidende producten met uw uitstraling / huisstijl.

EEN ZOETE
AFSLUITER
.

met een warm hart ontwikkeld

HEEFT U
VRAGEN.

Als specialist en groothandel in mini patisserie, informeren we u graag over de mogelijkheden. Wij nemen u graag mee in onze zoete dromen!