PRIVATE LABEL.

Waar de ideeën van Fresco en van uw bedrijf samenkomen.

UW EIGEN LABEL OF LOGO OP DE VERPAKKING?

Wij bieden u diverse mogelijkheden voor het ontwikkelen van private label producten.

Ons ambachtelijk schepijs kunnen wij bijvoorbeeld in verschillende maten voor u produceren, kleine bekertjes vanaf 80ml al vanaf 10.000 stuks. Niet enkel onze reguliere smaken maar ook speciaal voor u ontwikkelde smaken, voor uw keten, de horecagroothandel en retail.

Ook patisserie kunnen wij voor u ontwikkelen van klein tot grootverpakking, onderscheidende producten met uw uitstraling / huisstijl.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verschillende formaten

De bekertjes zijn bijvoorbeeld beschikbaar in 80 ml, 125 ml of 500 ml. Heeft u een andere wens, neem dan gerust contact met ons op!

Gespecialiseerd
Maatwerk

Wij kunnen samen met u een product ontwikkelen en hierbij een passende verpakking realiseren. Zo komen uw wensen en onze expertise bij elkaar!

Kleine
oplage

Wij bieden u de mogelijkheid de bekers te voorzien van een eigen design. Bij een afname vanaf 10.000 stuks kunnen wij dit al voor u verzorgen.

Design
ontwikkeling

Het ontwikkelen van het design kan Fresco ook voor u uit handen nemen. In samenwerking met een reclamebureau ontwikkelen wij voor u een verpakking die past bij uw huisstijl!

WE CAN DO MORE,

if we work together.

DEZE KLANTEN GINGEN U AL VOOR.

Ook samenwerken met Fresco? Met onder andere onderstaande klanten hebben wij inmiddels al een fijne samenwerking. Wij bieden u diverse mogelijkheden voor het ontwikkelen van (private label) producten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

NIEUWSGIERIG
GEWORDEN?

Wellicht kunnen wij wat voor u betekenen!