AMBACHTELIJK
SCHEPIJS
.

Fresco Quality Ice.

PASSIE VOOR AMBACHTELIJK IJS.

Uit onze eigen liefde voor ijs is Fresco Quality Ice geboren. Een heerlijke afsluiting na een diner of een verkoelend tussendoortje op een warme zomerdag, wie is er niet gek op ijs?

Door onze liefde voor het ijs vak maken wij als horeca groothandel onze ijsproducten met alleen de beste ingrediënten. Deze worden uiteraard zorgvuldig uitgekozen en dat proeft u terug in de smaak.

Laat u verrassen door ons ruime assortiment aan ijsproducten en eindeloze mogelijkheden, onze ijsspecialisten denken graag met u mee! Daarnaast zijn wij continu op zoek naar de nieuwste trends en bezig met productontwikkeling om een innovatieve ijsleverancier te zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons ambachtelijk schepijs? Neem contact met ons op voor proefmonsters of een vrijblijvend gesprek. Met trots staan wij voor u klaar!

PASSIE VOOR AMBACHTELIJK & NATUURLIJK IJS.

vele
smaken

Wij bieden een zeer ruim assortiment aan smaken aan. Zo kunt u uw gasten blijven verrassen. Daarnaast ontwikkelen wij continu aan nieuwe smaken zodat u ook met de nieuwste trends mee kunt gaan. Wij begrijpen dat een wisselend assortiment een must is. Uiteraard ook alleen met de beste ingredienten voor u gemaakt. Mocht u zelf een specifieke wens hebben, dan is dat altijd bespreekbaar! We denken graag met onze klanten mee!

Opgemaakt
schepijs

Uw gasten verrassen met een prachtige ijsvitrine? Dankzij onze opgemaakte bakken ambachtelijk schepijs is uw presentatie een cadeautje om te zien! Deze chique zilveren bakken zijn tot ver boven de rand opgemaakt met het lekkerste ambachtelijk schepijs, voorzien van een smakelijke topping en een chocolaatje met de smaak aanduiding. Een lust voor het oog en gelijk een professionele en ambachtelijke uitstraling voor uw ijssalon of dessertbuffet!

Ambachtelijk
schepijs

Naast onze liefde voor patisserie gaat ons hart ook sneller kloppen van goed ijs. Daarom hebben wij de lat voor onszelf hoog gelegd en leveren wij uitsluitend ‘Quality Ice’. Ons ambachtelijk schepijs is 100% natuurlijk en dat proeft u! Alle ingrediënten worden met zorg uitgezocht, omdat bij Fresco Quality Ice alleen de beste kwaliteit telt.

EEN KOUD
PRODUCT.

met een warm hart ontwikkeld 

FRESCO
QUALITY ICE.

De ijsspecialisten van Fresco staan u graag te woord!