BROWNIES.

Fresco, dè horeca groothandel in betaalbare mini patisserie.

KWALITEIT HOEFT NIET ONBETAALBAAR TE ZIJN.

Brownie groothandel

Ruby

Brownies, de heerlijke versnapering voor bij de thee, als traktatie of als dessert.

Naast een traktatie voor de smaakpapillen, zijn onze brownies ook zeker een traktatie voor het oog. Als voorbeeld hierboven onze Ruby.

Choco Bomb

Hierboven is onze Choco Bomb te zien. It’s all in de name: deze Brownie vertaalt waar een brownie over hoort te gaan: chocola!

Een compacte brownie afgetobt met chocoladekrullen, wat wil de chocoladeliefhebber nog meer?

White Love

Dan onze prachtige White Love. Chocoladesmaken gecombineerd op z’n best! De zachte smaak van witte chocolade met een topping van heerlijke pure chocolade.

Chocoladeliefhebbers, laat je verrassen door deze heerlijke combinatie!

Mini Brownies

Voor iedereen die meerdere Brownies wilt proeven, hebben wij ook onze mini Brownies. De mini Brownies hebben 4 varianten:

Funkie Nuts
Rocky Road
Blondie
Blondie Caramel

FRESCO ALS GROOTHANDEL IN MINI PATISSERIE.

Al vele restaurants, hotels en andere horecagelegenheden hebben Fresco verkozen tot hun leverancier van mini patisserie. Dit doen ze om de volgende redenen:

Prijs
kwaliteit

Fresco zorgt ervoor dat al onze patisserie producten hoog zijn van kwaliteit, vol van smaak en bovendien scherp geprijsd. De prijs-kwaliteitverhouding die Fresco hanteert zal u en uw bedrijf enorm aanspreken. Laat uw gasten genieten van ons ruime assortiment patisserie.

Diverse
formaten

Naast onze standaard maten zijn diverse patisserie te verkrijgen in verschillende formaten. Heeft u een speciale gelegenheid of gewoon een speciale wens? Laat het ons dan weten! Dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en wellicht kunnen wij wat voor u betekenen.

Private
label

Onze producten met uw label? Dat kan bij Fresco. Wij bieden u diverse mogelijkheden voor het ontwikkelen van private label producten. Onze mini patisserie kunnen wij voor u ontwikkelen van klein- tot grootverpakking, onderscheidende producten met uw uitstraling / huisstijl.

CHOCOLADE OP ZIJN BEST.

met een warm hart ontwikkeld

HEEFT U
VRAGEN.

Als specialist en groothandel in mini patisserie, informeren we u graag over de mogelijkheden. Wij nemen u graag mee in onze zoete dromen!